Tuntatar - Nem forret med tun, mango og avocado

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL JULEN HER!

Dansk English
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tuntatar

Tuntatar – Opskrift på nem og lækker forret med rå tun i marinade med avocado og mango. Denne lækre og nemme tuntatar er perfekt at servere som forret til f.eks. nytårsaften. Tuntataren består af rå tun, som skæres i små tern og vendes i en marinade med bl.a. sesamolie, soya og limesaft. Tun lægges ovenpå en blanding af agurketern, avocado i tern og mango i tern. Retten pyntes med sesamfrø, koriander og forårsløg.

Denne lækre og friske forret er super hurtig at lave og det gode er, at marinaden og “salaten” sagtens kan laves dagen inden servering. Det eneste der skal gøres på dagen, er at skære tunen i tern og vende dem sammen med marinaden.

Tun steak

Det er vigtigt at bruge fisk, som har været frosset ned i min. 24 timer, når man skal lave mad med rå fisk. Det skal være tun af sushikvalitet. Spørg gerne hos din fiskehandler, hvis du er i tvivl. Når du bruger frossen tun steak, så skal det tø langsomt op i køleskabet, før du skærer tunen i små tern.

Server f.eks. lækkert ciabatta flute til eller rugbrødschips. Prøv også min opskrift på laksetatar med ponzu. Rigtig god fornøjelse!

Tuntatar

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Marinade
Desuden

Fremgangsmåde

Marinade

Kan laves dagen inden: Rør ingredienserne sammen og smag til.

Vend agurk, avocado, rødløg og mango sammen med limesaft og salt. Fordel salaten på 4 tallerkner.

Skær tunen i små tern og vend tunen i marinaden. Fordel den marinerede tun på salaten og pynt med sesamfrø, koriander og forårsløg. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar