Minestronesuppe – Opskrift på smagfuld italiensk minestronesuppe med grøntsager, bacon, pasta og bønner. Minestronesuppe er en klassisk italiensk tykkere suppe fyldt med grøntsager, bacon og pasta. Suppen laves ved at stege bacon og herefter steges grøntsagerne i fedtet fra bacon. Der tilsættes hakkede tomater, laurbærblade, krydderier og grøntsagsbouillon. Suppen skal stå og simre, så grøntsagerne kan blive møre. Herefter tilsættes der suppehorn og kidneybønner, som koger i suppen til pastaen er mør. Herefter er suppen klar til servering med f.eks. frisk persille på, revet parmesan og et stykke brød til.
Minestronesuppe
Minestronesuppe er faktisk en ret billig, mættende og madspildsvenlig suppe, da der kan bruges stort set alle slags grøntsager fra grøntsagsskuffen og det er en suppe, der kan strække sig til et par dage. Bacon er med til at give god smag, men man kan sagtens undlade bacon, hvis man ønsker, at suppen skal være helt vegetarisk. Jeg har brugt kidneybønner, men man kan også bruge hvide butterbeans i stedet for.
Prøv også min opskrift på autentisk ungarsk gullashsuppe. Rigtig god fornøjelse!
Minestronesuppe
Ingredienser
Fremgangsmåde
Steg bacon til det næsten er sprødt i en dyb gryde. Tag bacon af. Svits løg og hvidløg i fedtet fra bacon til de er “klare”. Tilsæt evt. lidt olivenolie, hvis der er behov for det.
Tilsæt gulerødder, bladselleri, squash, paprika, timian og oregano. Lad det stege i ca. 5 min. Kom tomatpuré på og steg med. Hæld hakkede tomater og vand på. Smuldr bouillonterningerne i og tilsæt laurbærblade.
Lad suppen simre under låg i ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre. Kom bacon tilbage i suppen og tilsæt suppehorn og bønner. Lad suppehorn koge i suppen i 10-12 min. eller det antal minutter, der står på pastapakken. Smag herefter suppen til med salt, peber og sukker. Fjern laurbærbladene. Server suppen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar