Bruschetta pizza – Opskrift på den lækreste og nemmeste pizza med fyld inspireret af bruschetta. Denne opskrift består af to italienske klassikere nemlig pizza og bruschetta. Jeg har her brugt en forbagt pizzabund, som smøres med mascarpone med hvidløg, salt og peber. Pizzabunden bages i 10 min. inden den toppes med fyld af tomater, basilikum, olivenolie, skalotteløg, burrata og forårsløg. En super lækker og nem pizza, som er færdig i løbet af kort tid.
Jeg bruger en forbagt pizzabund, som man kan købe i de fleste supermarkeder. Enten står de på køl eller også er de på frost. Det er en perfekt appetizer at servere inden en middag med f.eks. et glas bobler til. Det er en hvid pizza, da den ikke smøres med tomatsauce, men derimod en mascarponecreme. Bunden kan også pensles med en hvidløgssmør i stedet for mascarponen. Pizzaen skal helst serveres straks, så bunden ikke når at blive for blød.
Prøv også min opskrift på klassisk bruschetta med tomat og mozzarella eller min opskrift på bruschetta med bagte jordbær. Rigtig god fornøjelse!
Bruschetta pizza
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rør mascarpone med hvidløg, salt og peber. Smør mascarponen på den forbagte pizzabund og bag bunden i 10 min. Lad herefter bunden afkøle let.
Bland tomater i tern med skalotteløg, basilikum, olivenolie, salt og peber. Fordel tomatblandingen på pizzabunden og top med burrata, forårsløg, olivenolie, basilikum, salt og peber. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar