Bagt orzo med flødeost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Bagt orzo med flødeost

Bagt orzo med flødeost – Opskrift på lækker cremet bagt vegetarisk orzo med hvidløgsflødeost, oliven, soltørrede tomater og spinat. Denne ret er super nem og kan sagtens laves til aftensmad i hverdagen. Retten består af hvidløgsflødeost som kommes i et ildfast fad med orzo, oliven, soltørrede tomater, løg, hvidløg, krydderier og bouillon. Det bages i ovnen med stanniol og bages herefter uden stanniol. Når orzoen er tilberedt, så vendes det hele sammen med piskefløde, revet parmesan og frisk spinat. En super dejlig ret, som er vegetarisk, men hvor der sagtens kan serveres f.eks. kylling eller laks til.

Orzo er en pastaform, som ligner ris. De kan købes i de fleste supermarkeder.

Prøv også min opskrift på orzo med græskar eller min opskrift på cremet orzo med tomat. Rigtig god fornøjelse!

Bagt orzo med flødeost

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Placer flødeosten i midten af at ildfast fad. Drys orzo rundt om sammen med løg, hvidløg, soltørrede tomater, oliven, chiliflager og oregano. Hæld bouillon udover og læg stanniol over.

Bag i først retten i 20 min. med stanniol. Herefter tages stanniolen af og  så bages retten yderligere 20 min. uden stanniol. Tjek om orzoen er tilberedt.

Vend herefter retten let sammen. Tilsæt piskefløde, spinat og parmesan. Vend det godt sammen. Smag til med salt og peber. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar