Bagt rosenkål med misosmør – Opskrift på lækker grøn ret med citrondressing serveret med sprøde bagte rosenkål vendt i brunet misosmør. Denne ret er så lækker og nem at lave. Rosenkålen skæres i halve, vendes i olivenolie og bages i airfryer til de er helt sprøde og har fået farve. Derefter vendes de bagte rosenkål i en brunet misosmør og serveres på en bund af citrondressing med græsk yoghurt og hvidløg. Retten toppes med revet parmesan.
Rosenkål er sådan en grøntsag, der deler vandende lidt, men det smager altså skønt, når de bliver tilberedt på denne måde. Retten kan serveres som en del af det grønne tilbehør til en middag og f.eks. hjemmebagt focaccia brød.
Prøv også min opskrift på gnocchi med rosenkål og bacon. Rigtig god fornøjelse!
Bagt rosenkål med misosmør
Ingredienser
Bagt rosenkål med misosmørFremgangsmåde
Bagt rosenkål med misosmør
Skær enden af rosenkålen og fjern de yderste blade, skyl dem og skær dem i halve. Vend dem i olivenolie og hæld dem i kurven til en airfrier og bag rosenkål i ca. 20-25 min. ved 200 C.
Brun smørret i en lille gryde. Når det er brunet tages gryden af varmen og miso røres i.
Vend de bagte rosenkål med misosmør.
Citrondressing
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Smør citrondressingen ud på en tallerken og fordel rosenkål på. Riv parmesan udover og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar