Croissant fastelavnsboller med hindbær – Opskrift på nemme fastelavnsboller med mørk chokoladecreme, hindbærskum og hakket Daim. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000. Jeg har fyldt dem med den lækreste chokoladecreme, som nærmest er en chokolademousse, med mørk chokolade og den dejligste flødeskum med hindbær.
Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Altså selve chokoladecremen, skal helst stå på køl i 2 timer, men den kan man sagtens forberede dagen inden fastelavnsbollerne skal serveres. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Prøv også min opskrift på fastelavnsboller af butterdej. Rigtig god fornøjelse!
Du kan se alle mine opskrifter på lækre fastelavnsboller lige her. Her finder du alt lige fra gammeldags flødeboller, til semlor til wienerbrødsfastelavnsboller.
Croissant fastelavnsboller med hindbær
Ingredienser
ChokoladecremeFremgangsmåde
Chokoladecreme
Varm piskefløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet. Kom chokolade og smør i en skål og hæld den varme flødeblanding over. Rør rundt til en ensartet masse. Stavblend massen til den er helt blank. Kom husholdningsfilm over cremen og stil den på køl i 2 timer.
Lige inden croissanterne skal samles, så piskes cremen til den er fast. Den får konsistens som en chokolademousse. Du må endelig ikke piske for meget, da cremen nemt skiller. Kom cremen i en sprøjtepose med en rund tyl.
Hindbærskum
Skold hindbærrene og hæld dem i en si, så de kan tø op og saften kan blive siet fra. Bland flormelis i hindbærrene. Pisk fløden med vaniljesukker til en let skum og vend hindbærrene forsigtigt i. Kom hindbærflødeskummet op i en sprøjtepose med f.eks. en stjernetyl.
Flæk croissanterne og fyld dem med chokoladecreme og hindbærskum. Pynt med smeltet chokolade, hakket Daim og frysetørrede hindbær. Server straks eller opbevar dem på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar