Puttanesca - Tomatsauce med ansjoser, kapers og oliven

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Puttanesca

Puttanesca – Opskrift på lækker italiensk tomatret med kapers, oliven og ansjoser. Puttanesca er oprindelig en tomatsauce, som serveres med pasta. Men her har jeg lavet retten som en forret uden pasta, men serveret med ristet brød og burrata i stedet for. Det er en super nem og smagfuld ret som består af hvidløg der svitses med ansjoser, hakkede friske tomater og hakkede tomater fra dåse. Derudover er der kapers og oliven i saucen, hvilket giver den en lækker smag. Tomatsaucen anrettes i skåle og serveres med burrata, olivenolie, frisk basilikum og ristet brød til.

Puttanesca kan sagtens serveres som et hovedmåltid, måske serveret med en frisk salat til, men den kan også serveres som en forret. Rigtig god fornøjelse!

Puttanesca

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Puttanesca

Svits hvidløg i olivenolie i en gryde. Tilsæt ansjoser og svits dem sammen med. Steg tomaterne med i ca. 5 min. og tilsæt hakkede tomater, vand, kapers, oliven, sukker, chiliflager og oregano. Lad det simre i 20 min. Rør lidt undervejs. Smag til med salt og peber.

Anret puttanesca i 4 skåle og top med en burrata på hver eller en halv burrata til hver. Dryp olivenolie udover og pynt med frisk basilikum. Server med brød. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar