Bagt feta med kartofler – Opskrift på lækkert fad med bagt feta, kartofler og tomater. Denne ret er super lækker med bagt feta, kartoffelbåde, tomater, løg, hvidløg og krydderier. Det minder meget om den virale bagt feta pasta ret, men her er det bare med kartofler i stedet for pasta. Retten er perfekt at servere til aftensmaden med f.eks. salat og kød til. Rigtig god fornøjelse!
Bagt feta med kartofler
Ingredienser
Bagt feta med kartoflerFremgangsmåde
Bagt feta med kartofler
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skyl kartoflerne og skær dem i både. Kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 15 min.
Placer feta i midten af et ildfast fad. Kom tomater, kartoffelbåde, løg og hvidløg rundt om. Dryp med olivenolie og drys med krydderier. Bag i ca. 40 min. Rør lidt rundt i det undervejs.
Mas feta ud og bland det hele godt rundt. Server straks med frisk basilikum. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar