Is sandwich med biscoff - Is med Biscoff og Bastonge kiks

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Is sandwich med Biscoff

Is sandwich med Biscoff – Opskrift på nemme is sandwich med Bastogne kiks og cremet is med Biscoff spread. Biscoff eller Lotus Biscoff, som det hedder, er en spread som smager af Bastogne kiks. Her har jeg blandet Biscoff sammen med kondenseret mælk og vend flødeskum i, for at få den lækreste cremede is med smag af Bastogne. Bastogne kiksene har jeg lagt imellem islaget, så det kan skæres ud til is sandwich. Det er en lækker dessert, som sagtens kan laves et par dage i forvejen. Rigtig god fornøjelse!

Is sandwich med Biscoff

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Is sandwich med Biscoff

Fremgangsmåde

Is sandwich med Biscoff

Beklæd en form på 20×20 med bagepapir. Placer Bastogne kiks i bunden (se video).

Rør kondenseret mælk sammen med Biscoff spread, så det kun lige er blandet. Pisk fløden til en let og tynd flødeskum. Vend flødeskummen i Biscoff blandingen og hæld isen på Bastogne kiksene. Placer Bastogne kiks ovenpå og stil isen i fryseren i min. 6 timer, men gerne natten over.

Skær isen ud, sådan så der er en kiks ovenpå og en nedenunder ligesom en sandwich. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar