Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker

Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker – Opskrift på de bedste hvidløgsbrød med bagte hvidløg og fyld af artiskokker, spinat og ost. Det her er mine favorit hvidløgsbrød. De er så lækre og nemme at lave, dog kræver de lidt ekstra tid, da der er med bagte hvidløg. Jeg bruger købte ciabatta flutes, men prøv også med den hjemmebagte slags. Selve fyldet laves med flødeost, creme fraiche, spinat, løg, revet mozzarella og salt og peber. Brødet “smøres” med de bagte hvidløg, hvorefter fyldet kommes på, drysses med ekstra ost og bages i ovnen. Herefter skæres brødene ud i passende stykker og serveres.

De er perfekte at servere til tapas eller som en del af en middag med salat og kød. Rigtig god fornøjelse!

Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Bagte hvidløg
Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker

Fremgangsmåde

Bagte hvidløg

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Skræl hvidløg og kom dem i et lille fad eller lille gryde, der kan tåle varme. Hæld olie udover og kom en kvist rosmarin ved. Kom stanniol over og bag hvidløgene i 50 min. Lad dem afkøle.

Hvidløgsbrød med spinat og artiskokker

Svits løg på en pande i olie. Tilsæt spinat og lad det falde sammen. Tag panden af varmen.

Rør flødeost med creme fraiche. Tilsæt hakkede artiskokker og revet mozzarella. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær flute over i to. Smør de bagte hvidløgsfed ud på brødene (husk at gemme olien i et glas). Fordel fyldet på og drys med ekstra revet mozzarella. Bag brødene i ca. 20 min. eller indtil osten er godt gylden. Skær i mindre stykker og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar