Hjemmelavede nuggets med sur-sød sauce – Opskrift på hjemmelavede nuggets af kylling serveret med hjemmelavet sur-sød sauce. Disse nuggets er super lækre og mindre meget om dem, som man kan købe hos McDonalds.
Denne hjemmelavede version er super nemme og hurtige at lave. De består af kyllingebryst som hakkes i en foodprocessor med løgpulver og hvidløgspulver. Herefter formes farsen til den har form som de klassiske nuggets. Nuggets vendes i hvedemel og kommes i fryseren inden de dyppes i en lidt tyk dej og herefter frituresteges i olie. Jeg har serveret dem med en lækker hjemmelavet sur-sød sauce, som også er lidt spicy, da der er sriracha i. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavede nuggets med sur-sød sauce
Ingredienser
NuggetsFremgangsmåde
Nuggets
Skær kylling i tern og kom op i en foodprocessor sammen med løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber. Blend til en sammenhængende fars. Form farsen til ca. 20 nuggets. Vend nuggets i mel og stil dem på frys i 30 min.
Dej
Pisk ingredienserne sammen til en tyk dej.
Sur sød sauce
Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op under omrøring til en tyk sauce. Afkøl indtil den skal bruges.
Varm olien op i en gryde.
Dyp hver nugget i dejen og friter dem i olien ca. 4 stk. ad gangen i ca. 5 min. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem med sur sød sauce. velbekomme!
Skriv endelig en kommentar