Cæsarsalat wrap – Opskrift på den lækreste wrap med fyld af Cæsarsalat med crispy chicken, dressing, salat og parmesan. Denne wrap er med elementer fra den legendariske Cæsarsalat. Her har jeg fyldt tortilla pandekager med den lækreste dressing, iceberg salat, crispy chicken, agurk, bacon og parmesan. Den sprøde kylling er for at tilføje det sprøde element, som man jo normalt får fra croutoner i en klassisk cæsarsalat.
Sådan en wrap er perfekt at servere til frokost eller aftensmad. Man kan også sagtens have sådan en wrap med på madpakken, men så ville jeg have dressingen i en bøtte ved siden af, den brødet eller bliver blødt.
Den sprødt kylling kan enten steges på en pande i ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryppes med en smule olie og steges i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C. Rigtig god fornøjelse!
Cæsarsalat wrap
Ingredienser
Crispy chickenFremgangsmåde
Crispy chicken
Bank kyllingebrysterne lidt flade med en kødhammer. Kom hvedemel, salt og peber i en skål, æg i en anden skål og pankorasp i en tredje skål. Vend kylling først i melet, ægget og tilsidst i panko.
Steg kyllingen ca. 4 min. på hver side i godt med olie. Eller dryp dem med en smule olie og steg dem i en airfryer i ca. 20 min. ved 180 C.
Cæsar dressing
Rør ingredienserne sammen til en ensartet dressing. Smag evt. til om der skal mere salt eller peber i.
Smør dressing i midten af pandekagerne og top med salat, crispy chicken i skiver, agurk, bacon og revet parmesan. Rul dem sammen til wraps og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar