Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Croissant fastelavnsboller med SKILDPADDER® og chokoskum

Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum – Opskrift på de nemmeste og lækreste fastelavnsboller af croissanter, SKILDPADDER® og chokoskum. Disse snyde fastelavnsboller, da selve “bollerne”/croissanterne er købt fra frost i Rema1000. Jeg har fyldt dem med kæmpe SKILDPADDER® fra TOMS og en lækker chokoskum.

Det tager ingen tid at bage dem, hvis man nu skal lave og servere en hurtig omgang fastelavnsboller til gæster, hvor man ikke gider at stå flere timer i køkkenet. Jeg har købt croissanterne i Rema1000, men man kan også bruge fastelavnsbollerne fra Mette Munk, som man kan købe i de fleste supermarkeder op til fastelavn. Fastelavnsbollerne kan fyldes og pyntes med lige det, som man bedst kan lide. De er perfekte at servere til eftermiddagskaffen. Rigtig god fornøjelse!

SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside.

Croissant fastelavnsboller med skildpadder og chokoskum

Opskrift til 4-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Chokoskum
Derudover

Fremgangsmåde

Chokoskum

Pisk fløden med kakao og flormelis til en fast skum. Pisk endelig ikke for meget, for så bliver skummet grynet. Kom chokoladeskum i en sprøjtepose med en stjernetyl.

Skær croissanterne næsten igennem. Mas en SKILDPADDE® og kom den ind i croissanten og  sprøjt skummet rundt i kanten luk croissanten.

Drys med flormelis. Server straks eller opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar