Brownie med nutella og M&Ms - Opskrift på brownie med nutella og M&Ms

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Brownie med nutella og M&Ms

Brownie med nutella og M&Ms – Opskrift på lækker fudgy brownie med nutella og M&Ms. Denne brownie er så lækker, og lavet udfra min opskrift på den bedste fudgy brownie. Det er en virkelig tung og uimodståelig god brownie med nutella og M&Ms. Den smager så godt og er perfekt at bage til børnefødselsdag eller til en picnic.

Hemmeligheden bag den bedste brownie:

  • Brug en god mørk chokolade af god kvalitet og gerne 60-70 %.
  • Pisk sukker og æg rigtig godt til en sej og luftig æggesnaps – det giver din brownie den helt rette konsistens.
  • Bag gerne brownien en dag i forvejen, så den rigtig kan få lov til at sætte sig og blive helt perfekt og snasket i konsistensen.

Du kan også prøve opskriften på mine lækre brownie-cookies, den populære brookie (brownie-cookie-kage) eller bage en glutenfri brownie. Rigtig god fornøjelse!

Brownie med nutella og M&Ms

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Brownie

Fremgangsmåde

Brownie

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Smelt smørret i en lille gryde og lad det boble en smule. Bland chokolade, 50 g af kakaopulveret og espressopulver sammen i en skål og hæld det smeltede smør udover. Lad det stå i et par minutter og rør det herefter rundt, så massen samler sig og bliver blank. Stil chokoladeblandingen til side. Bland sukker, brun farin, vaniljesukker og salt sammen i en skål og pisk et æg i ad gangen. Pisk i ca. 5-10 minutter til det bliver en sej og luftig æggesnaps (dette step er vigtigt for at få det bedste resultat med dine brownies). Imens du pisker tilsættes chokoladeblandingen i en tynd stråle. Sigt hvedemel og de resterende 50 g kakaopulver i dejen og vend det forsigtigt rundt med en dejskraber for at undgå, at luften bliver slået for meget ud. Hæld dejen op i en form på 21×21 cm, tilsæt nutella og M&Ms og fordel det ud i dejen med en kniv. Bag kagen i ca. 25-30 minutter.  Lad kagen afkøle, ger på køl til dagen efter. Skær kagen i lige store stykker og server den. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar