Nem bearnaise med creme fraiche – Opskrift på den nemmeste bearnaise sauce lavet med creme fraiche. Denne opskrift på idiot-sikker bearnaise sauce er så nem og lækker. Saucen laves med creme fraiche, og det skal gerne være 18 % eller allerbedst 38 %, ellers skiller saucen nemt. Derudover er der grøntssagsbouillon i, som giver smag og salter saucen, så der skulle gerne være salt nok i det, men ellers kan der selvfølgelig sagtens tilsættes salt. Der er æggeblommer i, som er med til at gøre saucen cremet og som også giver den farve. Jeg har brugt tørret estragon i saucen, men hakket frisk estragon kan også sagtens bruges. Saucen smages til med peber og citronsaft.
Bearnaise sauce
Bearnaise sauce er ganske enkelt min favorit sauce. Jeg har også den helt klassiske og lidt mere tidskrævende opskrift, på en bearnaise sauce, men denne med creme fraiche er meget hurtigere og idiot-sikker. Brug saucen til bøffer eller andet slags kød, fisk eller grøntsager. Prøv også min opskrift på bearnaise mayo. Rigtig god fornøjelse!
Nem bearnaise med creme fraiche
Ingredienser
Nem bearnaise med creme fraicheFremgangsmåde
Nem bearnaise med creme fraiche
Kom creme fraiche i en gryde. Smuldre grøntsagsbouillon i. Start med 1/2 og tilsæt evt. mere. Tænd på middelvarme og pisk godt i gryden til bouillonen er opløst. Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i. Stil gryden tilbage på varmen og pisk godt til det lige akkurat når kogepunktet.
Tag gryden af varmen igen. Tilsæt estragon og smag til med peber og citronsaft. Saucen er klar til servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar