Skinkehorn med pikantost - Opskrift på nemme skinkehorn med pikantost

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Skinkehorn med pikantost

Skinkehorn med pikantost – Opskrift på lækre og nemme skinkehorn med pikantost. Disse skinkehorn er så nemme at lave, og består kun af 4 ingredienser: croissantdej, pikantost, skinke i strimler og sesamfrø.

Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer. Jeg har fyldt croissanterne med pikantost som røres sammen med skinke i strimler og sesamfrø. Prøv også med spinat og ricotta eller disse med ost og pesto.

Disse croissanter er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De er helt perfekte at få med i madpakken og de kan også fryses. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen, evt. lige lunet en smule i ovnen. Rigtig god fornøjelse!

Skinkehorn med pikantost

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Skinkehorn med pikantost
Derudover

Fremgangsmåde

Skinkehorn med pikantost

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rør pikantost, skinke og sesam sammen.

Kom 1 spsk fyld på hvert stykke croissantdej og rul dejen om fyldet. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir. Pensl med æg og drys med sesam. Bag dem i ovnen i ca. 8 minutter eller indtil de er gyldne.

Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar