Pesto croissanter – Opskrift på nem og lækker snack med croissanter bagt med pesto og ost. Disse croissanter må være en af de nemmeste og hurtigste snacks at lave. Jeg har brugt croissant dej fra de der dåser, som man drejer, og så popper dejen ud. Efterfølgende skærer man dem ud til croissanter, ved at følge de allerede afmærkede linjer. Jeg har fyldt croissanterne med hjemmelavet basilikumspesto og revet mozzarella. Alle slags pestoer kan bruges f.eks. smager det også skønt med en tomatpesto. Jeg har også før lavet dem med hvidløgssmøreost og skinke. Prøv også med spinat og ricotta.
Disse croissanter er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen, evt. lige lunet en smule i ovnen. Rigtig god fornøjelse!
Pesto croissanter
Ingredienser
Pesto croissanterFremgangsmåde
Pesto croissanter
Tænd ovnen på 180 C varmluft.
Fordel pesto og revet ost på dejen og rul til croissanter. Kom croissanterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar