Nemt hvidløgsbrød med ost og persille – opskrift på det nemmeste og lækreste hvidløgsbrød med masser af ost. Dette pull-apart hvidløgs-ostebrød er så nemt og det tager ikke ret lang tid at lave. Jeg har her brugt et daggammelt franskbrød, som var blevet lidt tørt og kedeligt, men et flute kan også bruges. Brødet skæres igennem på kryds og på langs i firkanter og fyldes med den lækreste hvidløgssmør med ost og persille, og det smager så godt. Ved servering trækkes brødet fra hinanden, men hvis man ikke vil sidde og trække i brødet med hænderne, så kan brødet også sagtens skæres ud i skiver eller stykker. Brødet er perfekt at nyde sammen med suppe, som f.eks. græskarsuppe eller tomatsuppe. Server også brødet til tapas eller som lækkert tilbehør til en sprød salat. Prøv også mit hjemmebagte pull-apart brød eller mine lækre snaskede hvidløgssnurrer. Rigtig god fornøjelse!
Nemt hvidløgsbrød med ost og persille
Ingredienser
Nemt hvidløgsbrød med ost og persilleFremgangsmåde
Nemt hvidløgsbrød med ost og persille
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland smør, presset hvidløg, hakket frisk persille og ost sammen med en gaffel. Stil det til side.
Skær dybt ned i brødet, ikke hele vejen igennem, og gør det på langs og på tværs, så du har en masse firkanter. Fyld hvidløgssmør imellem firkanterne, og sørg for at det kommer godt ned imellem revnerne. Drys tilsidst mozzarella tern udover. Bag brødet i ca. 18 minutter til osten er sprød. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar