Pære Belle Helene – opskrift på dessert med pocheret pære med is og chokoladesauce. Pære Belle Helene er en dessert med pocheret pærer eller råsyltede pærer, som serveres med vaniljeis og chokoladesauce. Denne dessert er virkelig lækker og meget nem at lave. Pærerne skrælles og efterfølgende pocheres de i en sukkerlage med vanilje og citron. Pærerne kan stå i sukkerlagen i op til 2 døgn, så desserten kan sagtens forberede i god tid. De søde, og stadig friske og sprøde, pærer smager så lækkert sammen med vaniljeisen og den bitre chokoladesauce. Hvis du har nogle kedelige pærer liggende i køleskabet, så er de perfekte at bruge til denne dessert. Lav enten vaniljeisen selv eller køb en vaniljeis af god kvalitet og server til. Prøv også mine andre opskrifter med pære, f.eks. pæretærte med creme og låg eller pæretærte med frangipane. Sukkerlagen der er tilbage kan koges ind til en sirup med pære- og vaniljesmag. Brug siruppen på skyr, yoghurt eller pandekager. Rigtig god fornøjelse!
Pære Belle Helene
Ingredienser
SukkerlageFremgangsmåde
Sukkerlage
Kog vandet op med de øvrige ingredienser i en lille gryde. Skræl pærerne, skær blomsten af, men lad stilken blive på. Kom de hele pærer ned i sukkerlagen, og kog dem ved svag varme i ca. 10 min (lidt afhængig af størrelsen). Sluk for varmen og lad pærerne afkøle i sukkerlagen – sæt gryden i køleskabet, når den er kølet af.
Server pocherede pærer ved at anrette dem på tallerkner med en kugle vaniljeis på siden og chokoladesauce. velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar