Verdens nemmeste jordbærtærte - Jordbærtærte klar på 15 minutter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Verdens nemmeste jordbærtærte

Verdens nemmeste jordbærtærte – Opskrift på verdens nemmeste og hurtigste jordbærtærte med få ingredienser. Denne jordbærtærte er lidt en snyde udgave, men det er en utrolig lækker en af slagsen. Kagen består af en købt mazarinkage, som kan købes i de fleste supermarkeder. Cremen består af mascarpone, vanilje, flormelis og piskefløde. Det hele bliver pisket sammen til en let og luftig creme som kagen pyntes med sammen med friske jordbær, revet chokolade og skovsyre.

I stedet for mascarpone cremen, så kan man også lave en snyde kagecreme. Køb Dr.Oetker kagecreme. Lav kagecremen som beskrevet på pakken. Stil den på køl i 20 min. Pisk herefter fløden til en let skum og vend den forsigtigt i kagecremen. Fordel cremen på kagen og top med jordbær. Det er altså også en nem udgave af den klassiske jordbærtærte. Rigtig god fornøjelse!

Verdens nemmeste jordbærtærte

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Verdens nemmeste jordbærtærte

Fremgangsmåde

Verdens nemmeste jordbærtærte

Pisk mascarpone, vaniljesukker og flormelis kort sammen med en elpisker. Tilsæt fløden og pisk til en let creme. Pisk endelig ikke for meget, da cremen hurtigt bliver grynet, den skal blot kunne lave små toppe.

Fordel cremen på mazarinkagebunden. Skær jordbærrene i halve og pynt kagen med jordbær, revet chokolade og skovsyre. Server straks eller opbevar kagen på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar