Vegansk bananbrød - Svampet bananbrød uden æg

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vegansk bananbrød

Vegansk bananbrød – Opskrift på svampet vegansk bananbrød med chokoladestykker. Dette bananbrød er så lækkert og er lavet uden æg og smør. Dejen består af bananer, sukker, smeltet kokosolie, hvedemel, bagepulver, vanilje, salt og hakket mørk chokolade. Jeg elsker bananbrød og det er super nemt og lækkert at bage bananbrød. Brug gerne brune og kedelige bananer, der alligevel ligger i køleskabet eller på køkkenbordet og keder sig.

Prøv mine andre opskrifter på bananbrød og banankager lige her. Der er f.eks. dette bananbrød med brunet smør, valnødder og pisket ganache på toppen. Rigtig god fornøjelse!

Vegansk bananbrød

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vegansk bananbrød

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Mos bananer sammen med sukker med en stavblender. Tilsæt kokosolien og rør det godt sammen. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen og rør det godt sammen med bananmosen. Vend hakket chokolade i.

Beklæd en brødform med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag bananbrødet i ca. 40 minutter. Lad brødet afkøle inden de skæres i skiver. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar