Vegansk bananbrød - Svampet bananbrød uden æg
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vegansk bananbrød

Vegansk bananbrød – Opskrift på svampet vegansk bananbrød med chokoladestykker. Dette bananbrød er så lækkert og er lavet uden æg og smør. Dejen består af bananer, sukker, smeltet kokosolie, hvedemel, bagepulver, vanilje, salt og hakket mørk chokolade. Jeg elsker bananbrød og det er super nemt og lækkert at bage bananbrød. Brug gerne brune og kedelige bananer, der alligevel ligger i køleskabet eller på køkkenbordet og keder sig.

Prøv mine andre opskrifter på bananbrød og banankager lige her. Der er f.eks. dette bananbrød med brunet smør, valnødder og pisket ganache på toppen. Rigtig god fornøjelse!

Vegansk bananbrød

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 40 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Vegansk bananbrød

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Mos bananer sammen med sukker med en stavblender. Tilsæt kokosolien og rør det godt sammen. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen og rør det godt sammen med bananmosen. Vend hakket chokolade i.

Beklæd en brødform med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag bananbrødet i ca. 40 minutter. Lad brødet afkøle inden de skæres i skiver. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar