Opskrifter Livsstil

Varm chokolade med et twist af jul

Mmh varm chokolade med et twist af jul er i den 7. låge i min julekalender! En dejlig kop varm chokolade med en generøs skefuld flødeskum, kanel, revet appelsinskal og med enten hjemmelavede skumfiduser   eller bare de købte. Den varme chokolade er perfekt at servere sammen med disse sprøde julevafler. God fornøjelse!

Varm chokolade med et twist af jul

Ingredienser

Varm chokolade (til ca. 4 krus):

100 g hakket mørk chokolade f.eks.* Callebaut 54 %

1 L mælk

Pynt:

Flødeskum af 2 ½ dl piskefløde,

Lidt stødt kanel

Lidt revet appelsinskal af en usprøjtet appelsin

4 spsk. skumfiduser.

Fremgangsmåde

Varm chokolade:

Varm mælken op til den næsten koger. Tilsæt den hakkede chokolade og pisk til den er smeltet. Hæld chokoladen op i krusene. Pynt med en stor skefuld flødeskum, en skefuld skumfiduser og drys med lidt kanel og riv lidt appelsinskal over. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.