Vaniljemuffins med chokolade - Svampede chocolate chip muffins
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vaniljemuffins med chokolade

Vaniljemuffins med chokolade – Opskrift på svampede vaniljemuffins med chokolade eller chocolate chip muffins. Disse muffins med vanilje er så lækre, svampede og nemme at bage. De består af en lækker dej, hvor der både er kærnemælk og græsk yoghurt i, så de bliver ekstra saftige. Der er vanilje i dejen også og så er der mørk chocolate chips i. Man kan også bare hakke chokolade og komme i. Prøv også at tilsæt fintrevet skal fra 1 appelsin til dejen. Det giver en dejlig smag til muffins.

Muffins kan enten nydes på dagen de er bagt. De kan holde sig i en lukket pose eller en kagedåse i et par dage ved stuetemperatur, men de kan også sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Vaniljemuffins med chokolade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Pisk smeltet smør sammen med sukker og vaniljesukker til en cremet masse. Pisk æggene i. Pisk kærnemælk, græsk yoghurt, hvedemel, bagepulver og salt i. Vend tilsidst chocolate chips i.

Fordel dejen i 9 muffinsforme.

Bag muffins i  i 5 min. ved 220 C varmluft og dernæst skrues der ned til 180 C varmluft og de bages i yderligere 15 min.

Lad muffins afkøle lidt før de nydes. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
    1. Du kan sagtens bruge skyr. Hvis du ikke har kærnemælk, så kan der bruges 1 dl mælk blandet med 1 spsk. citronsaft. Rigtig god fornøjelse 🙂

  1. i teksten skriver du at der både er cremefraiche og græsk youghurt i dejen men af opskriften fremgår kun græsk yoghurt?? 🙂

Skriv en kommentar