Valnøddebarer - Valnøddebarer med mørdejsbund og valnøddefyld

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Valnøddebarer

Valnøddebarer – Opskrift på lækre valnøddebarer med sprød mørdejsbund og karamelliserede valnøddefyld. Disse barer er så gode og nemme at lave. Valnøddebarerne består af en mørdejsbund, som først bages gylden og som toppes med et lag valnøddefyld og bages igen. Valnøddefyldet er med brun farin, æg og hakkede valnødder. Det bliver sprødt og karamelliseret, når det bages, og det smager vidunderligt sammen med den sprøde mørdejsbund. Kagen kan sagtens holde sig i et par dage på køl i en bøtte med låg. Rigtig god fornøjelse!

Valnøddebarer

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 35 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Mørdej
Valnøddefyld

Fremgangsmåde

Mørdej

Tænd ovnen på 180 C varmluft.

Bland hvedemel, flormelis og salt sammen i en skål. Smuldre smørret heri og saml dejen til en ensartet sammenhængende dej.

Bred dejen ud i en form på 24×24 cm med bagepapir. Bag bunden i ca. 12 min.

Valnøddefyld

Kom alle ingredienserne i en skål og rør det godt sammen med en dejskraber. Fordel valnøddefyldet på den bagte bund og bag i ca. 20 min.

Lad kagen afkøle inden den skæres ud i barer. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar