Tuc kiks med karamel og chokolade - Lækre kiksebrud/karamelbrud
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tuc kiks med karamel og chokolade

Tuc kiks med karamel og chokolade – Opskrift på lækker snack med TUC kiks, karamel og chokolade. Disse kiksebrud eller karamelbrud er super nemme at lave og de smager så skønt. De består af Tuc kiks som ligges i en form og overhældes med en nem karamel, som kun er lavet med smør og sukker. Kiksene og karamellen bages hurtigt i ovnen, hvorefter der smøres et lag mørk chokolade på. Jeg har pyntet dem med frysetørrede hindbær, men de kan også pyntes med hakkede nødder, m&m’s, påskeæg osv. Når de har været på køl kan de brækkes ud i stykker og serveres.

Karamelbrudene kan også laves med mælkechokolade eller hvid chokolade. TUC kiksene kan også skiftes ud med andre kiks. Prøv også min opskrift på karamelbrud med Rice Krispies. Rigtig god fornøjelse!

Tuc kiks med karamel og chokolade

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Tuc kiks med karamel og chokolade

Fremgangsmåde

Tuc kiks med karamel og chokolade

Tænd ovnen på 170 C varmluft.

Kom smør og sukker i en gryde. Lad det smelte sammen og kog det op ved middelvarme og lad det boble under omrøring i ca. 5 min. til det er blevet en tyk lysebrun karamel.

Læg TUC kiks ud i et lag i en bageform beklædt med bagepapir. Hæld karamellen udover kiksene. Kom formen i ovnen i 8 min. Tag formen ud af ovnen og drys med chokolade. Lad det stå i 1 min. inden det forsigtigt smøres ud på karamellen. Drys med frysetørrede hindbær og stil formen på køl i 1 time. Herefter kan det brækkes ud i stykker og serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar