Tortillatærte - Opskrift på tortilla tærte med tortillapandekager bagt i form
Opskrifter Livsstil Shop

Tortillatærte

Tortillatærte – Opskrift på tortilla tærte med tortillapandekager bagt i form med kødfyld, majs, ost og jalapenos. Denne tortillatærte er meget nem og hurtig at tilberede. Tærten består af store tortillapandekager som kommes i en rund springform, så de ligger indover hinanden og på den måde danner en bund og sidder, som en tærtedej. Jeg har fyldt tortillatærten med kødfyld bestående af oksekød med tex mex krydderi, creme fraiche og majs. Tærten er toppet med revet ost og jalapenos. Det er en super god hverdagsret, da det ikke kræver det store arbejde i køkkenet og man kan samtidig nemt bruge rester og komme i tærten.

Server tærten med fintsnittet salat og andre grøntsager. Den kan også serveres med creme fraiche, salsa og guacamole. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tærte til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Tortillatærte

500 g hakket oksekød

1 brev tex mex krydderi

1 dl creme fraiche

2 dåser majs

3 store tortilla pandekager

150 g revet ost

Jalapenos

 

 

 

 

Fremgangsmåde

Tortillatærte

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg hakket oksekød på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt tex mex krydderi og creme fraiche og rør godt rundt. Tilsæt majs.

Beklæd en springform på 23 cm med 3 stk. tortilla pandekager, sådan så de ligger indover hinanden. Hæld kødfyldet på og drys med revet ost og jalapenos. Bag i ovnen i ca. 15 min. Befri forsigtigt fra formen og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.