Tortillatærte – Opskrift på tortilla tærte med tortillapandekager bagt i form med kødfyld, majs, ost og jalapenos. Denne tortillatærte er meget nem og hurtig at tilberede. Tærten består af store tortillapandekager som kommes i en rund springform, så de ligger indover hinanden og på den måde danner en bund og sidder, som en tærtedej. Jeg har fyldt tortillatærten med kødfyld bestående af oksekød med tex mex krydderi, creme fraiche og majs. Tærten er toppet med revet ost og jalapenos. Det er en super god hverdagsret, da det ikke kræver det store arbejde i køkkenet og man kan samtidig nemt bruge rester og komme i tærten.
Server tærten med fintsnittet salat og andre grøntsager. Den kan også serveres med creme fraiche, salsa og guacamole. Rigtig god fornøjelse!
Tortillatærte
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tortillatærte
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Steg hakket oksekød på en pande med lidt olivenolie. Tilsæt tex mex krydderi og creme fraiche og rør godt rundt. Tilsæt majs.
Beklæd en springform på 23 cm med 3 stk. tortilla pandekager, sådan så de ligger indover hinanden. Hæld kødfyldet på og drys med revet ost og jalapenos. Bag i ovnen i ca. 15 min. Befri forsigtigt fra formen og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar