Tortilla panini med fetafyld – Opskrift på tortilla pandekager med fetafyld med grønkål tilberedt i panini jern. Disse lækre tortilla panini er så nemme at lave og smager skønt. Tortilla pandekagerne bliver fyldt med løg, hvidløg og hakket frisk grønkål stegt på panden og herefter blandet med smuldret feta. Derudover fyldes tortilla også med revet mozzarella inden de kommes i et panini jern og bliver bagt.
Disse tortilla panini er en perfekt frokost eller de kan serveres som brød til suppe.
Jeg bruger frisk og hakket grønkål i tortilla panini, men man kan også bruge frisk og hakket spinat. Rigtig god fornøjelse!
Tortilla panini med fetafyld
Ingredienser
Fremgangsmåde
Steg løg og hvidløg i olie på en pande til de er klare. Tilsæt hakket grønkål og steg det med til det falder sammen.
Kom blandingen i en skål og tilsæt smuldret feta og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber.
Kom revet mozzarella på den ene del af en tortilla pandekage og kom fyld på. Luk tortilla pandekagen og varm den i et panini jern. Gentag dette med de resterende pandekager og fyld. Læg dem på en bagerist, så de bevarer sprødheden og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar