Tørrede appelsinskiver - Opskrift på tørrede appelsinskiver til pynt
Tørrede appelsinskiver
Inspiration

Tørrede appelsinskiver

Tørrede appelsinskiver – Opskrift på tørrede appelsinskiver, som er perfekt til hjemmelavet pynt. De fineste skiver af tørret appelsin, som pynter flot på juletræet, i vindueskarmen eller som pynt på gaver. Det er meget nemt at lave tørrede appelsinskiver, du behøver nemlig kun appelsiner og en ovn. Appelsinerne skæres i skiver og kommes på bageplader med bagepapir, hvorefter de tørrer i ovnen i ca. 3 timer. Appelsinskiverne skal lige vendes en gang undervejs, men ellers så passer de sig selv i ovnen.

Hvis du vil bruge appelsinskiverne som pynt på f.eks. en snor, så kan der laves et lille hul med en kniv, så appelsinskiverne kan trækkes igennem en snor. De tørrede appelsinskiver er også helt ideelle til at bruge som pynt i cocktails og også perfekt i gløgg. I stedet for appelsiner, så kan andre citrusfrugter også bruges f.eks. lime og citron.

De tørrede appelsinskiver kan holde sig længe i en luftæt beholder som f.eks. en kagedåse. Hvis appelsinskiverne skal holde meget længe, så må de endelig ikke være for bløde, så skal de være helt tørre, fordi ellers så rådner de. Så jo mere tørre de er, jo længere tid holder de. Rigtig god fornøjelse!

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar