Tiramisu fudge – Opskrift på fudge i to lag med ladyfingers

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tiramisu fudge

Annonce for Baileys

 

Tiramisu fudge – Opskrift på fudge i to lag med ladyfingers, hvid chokolade, mælkechokolade og Baileys Tiramisu. Det er så nemt og lækkert at lave fudge. Her har jeg lavet fudge inspireret af den klassiske og populære dessert: Tiramisu. Fudgen består af et lag med hvid chokolade, ladyfingers og kondenseret mælk. Det andet lag er med mælkechokolade, Baileys Tiramisu og kondenseret mælk. På toppen er der drysset med revet chokolade, ligesom på en klassisk tiramisu dessert. 

 

Baileys Tiramisu er en ny limited edition smag i Baileys serien. Baileys Tiramisu består af Baileys Irish cream, mascarpone, espresso og et touch af chokolade. Jeg tror faktisk, at dette er min favorit Baileys. Baileys er perfekt at nyde koldt med en isterning, i varm kaffe eller i kager og desserter.

 

Denne Tiramisu fudge skal stå på køl et par timer, for at sætte sig og blive fast, men man kan med fordel lave fudge en dag i forvejen, så man blot skal skære den ud, når den skal serveres. Fudgen er perfekt at serveres til jul, som en del af konfekten. Rigtig god fornøjelse!

Tiramisu fudge

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 4 t.
I alt + 4 t.

Ingredienser

1. lag
2. lag

Fremgangsmåde

1.lag

Smelt hvid chokolade i en lille gryde. Knus ladyfingers og vend dem sammen med smeltet chokolade og kondenseret mælk. Beklæd en form (24×24) med bagepapir og pres massen ud i formen. Stil på køl imens 2. lag laves.

2.lag

Smelt mælkechokolade i en lille gryde. Bland kondenseret mælk sammen med Baileys Tiramisu og vend herefter chokoladen i. Fordel massen på det 1. lag, drys med revet mørk chokolade og stil på køl i 4 timer, men gerne natten over. Skær herefter massen ud i firkanter og server.

Opbevares bedst i en lufttæt beholder på køl. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar