Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel - Havregrynskugler med karamel
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel. Svenske chokoladeboller er faktisk det samme som havregrynskugler, de er bare lavet med helt fintmalede havregryn.  I Sverige spiser man chokoladeboller/havregrynskugler hele året rundt og ikke kun til jul, hvor vi i Danmark spiser havregrynskugler. Jeg har lavet disse svenske chokoladeboller før, dog med nutella i midten og rullet i hakkede hasselnødder. Traditionelt bliver chokoladebollerne trillet i hvidt perlesukker. De er meget hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig på køl i ca. 1 uge. Rigtig god fornøjelse!

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Fremgangsmåde

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Lav havregrynskugledejen og form dejen rundt om flødekaramellerne og tril dem til kugler. Tril havregrynskuglerne i kokosmel og stil dem herefter på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar