Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel - Havregrynskugler med karamel

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel. Svenske chokoladeboller er faktisk det samme som havregrynskugler, de er bare lavet med helt fintmalede havregryn.  I Sverige spiser man chokoladeboller/havregrynskugler hele året rundt og ikke kun til jul, hvor vi i Danmark spiser havregrynskugler. Jeg har lavet disse svenske chokoladeboller før, dog med nutella i midten og rullet i hakkede hasselnødder. Traditionelt bliver chokoladebollerne trillet i hvidt perlesukker. De er meget hurtige og nemme at lave, og de kan holde sig på køl i ca. 1 uge. Rigtig god fornøjelse!

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Fremgangsmåde

Svenske chokoladeboller (havregrynskulger) med karamel

Lav havregrynskugledejen og form dejen rundt om flødekaramellerne og tril dem til kugler. Tril havregrynskuglerne i kokosmel og stil dem herefter på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar