Svampet pærekage med chokolade – opskrift på den bedste pærekage med chokolade. Denne kage med pærer er så lækker, svampet og saftig. Det er så lækkert at bruge pære i kager, det smager så vidunderligt og giver en dejlig konsistens. Denne kage er lavet udfra min kage med blåbær og også denne rabarberkage. Dejen bliver helt perfekt svampet og der kan tilsættes alle slags frugter og bær. I stedet for kun at tilsætte 300 g hvedemel, kan 100 g af melet erstattes med mandelmel, hvilket giver en virkelig lækker smag til kagen. Denne pærekage kan serveres med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis. Kagen kan sagtens bages en dag i forvejen og opbevares på køl, så holder den sig stadig svampet og lækker. Prøv også min opskrift på pæretærte med frangipane eller pæretærte med creme og ingefær. Rigtig god fornøjelse!
Svampet pærekage med chokolade
Ingredienser
Svampet pærekage med chokoladeFremgangsmåde
Svampet pærekage med chokolade
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Kom alle ingredienserne i en røreskål og pisk dejen til en ensartet glat dej i ca. 2 minutter. Hvis du oplever, at dejen skiller, så gør det ingen ting, den skal nok blive god alligevel. Beklæd en rund springform på 23 cm i diameter med bagepapir i bunden og smurt med smør rundt i kanten. Hæld dejen i formen og fordel pærer ovenpå dejen sammen med hakket mælkechokolade, tryk pærerne lidt ned i dejen. Bag kagen i ca. 50 minutter. Stik i kagen med en kødnål for at se om kagen er bagt. Lad kagen afkøle. Server kagen med f.eks. creme fraiche. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Kan den fryses?
Ja, den kan sagtens fryses 🙂