Denne marcipankage er virkelig lækker og svampet og rigtig nem at lave. Jeg har pyntet min med flødeskum og friske bær, men i virkeligheden behøver man ikke alt det pynt, da kagen i sig selv er fantastisk! Det ville også være ret så lækkert med revet citronskal i dejen. Måske en god kandidat til påskefrokosten? Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend! Her kommer opskriften:
Svampet og lækker marcipankage
Ingredienser
Marcipankage:Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt revet marcipan. Pisk ét æg i adgangen. Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Smør en springform på ca. 20-22 cm i diameter og beklæd bunden med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 C i ca. 35-40 minutter. Lad kagen køle af.
Pynt kagen:
Pisk fløden til skum og smør det ud på kagen og pynt med friske bær. Server straks, så er den allerbedst. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
På hvor mange grader (synes jeg ikke jeg kan se)?
Glem det – fandt ud af at man skal scrolle ??