Svampet og lækker marcipankage - Frederikke Wærens

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Svampet og lækker marcipankage

Denne marcipankage er virkelig lækker og svampet og rigtig nem at lave. Jeg har pyntet min med flødeskum og friske bær, men i virkeligheden behøver man ikke alt det pynt, da kagen i sig selv er fantastisk! Det ville også være ret så lækkert med revet citronskal i dejen. Måske en god kandidat til påskefrokosten? Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend! Her kommer opskriften:

Svampet og lækker marcipankage

Ingredienser

Marcipankage:
Pynt:

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt revet marcipan. Pisk ét æg i adgangen. Bland mel og bagepulver og sigt det i dejen. Smør en springform på ca. 20-22 cm i diameter og beklæd bunden med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 C i ca. 35-40 minutter. Lad kagen køle af.

Pynt kagen:

Pisk fløden til skum og smør det ud på kagen og pynt med friske bær. Server straks, så er den allerbedst. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar