Surdejsbrød med avocado og æg – en perfekt kombination! Avocadotoast med hjemmebagt surdejsbrød, ristet sprødt på begge sider, toppet med avocadomos, et sprødtstegt spejlæg, purløg og friske tomater. Simpelthen så lækker en anretning. Jeg har selvfølgelig brugt mit hjemmebagte surdejsbrød, men det behøver ikke at være hjemmebagt eller at være surdejsbrød, andet brød kan også sagtens bruges. Anret helst avocadotoasts lige inden servering, så brødet ikke bliver blødt. I er altid mange der spørger til, hvordan jeg steger mine spejlæg, så de bliver sprøde og æggeblommen stadig er flydende, så nu er her endelig sådan en opskrift. Det er egentlig meget enkelt, der skal bare massere af smør på panden, og så skal den være godt varm. Rigtig god fornøjelse!
Surdejsbrød med avocado og æg
Ingredienser
Surdejsbrød med avocado og ægFremgangsmåde
Surdejsbrød med avocado og æg
Rist brødskiverne på begge sider.
Mos avocadoerne sammen med creme fraiche, lime, spidskommen, salt og peber. Klip eller hak purløg og rør det i avocadoen (gem lidt til at drysse ovenpå avocadotoasten).
Varm en pande op med smør ved middelhøj varme. Slå æggene ud på panden og steg spejlæggene i smørret til de bliver sprøde og tager farve. Blommen skal stadig være flydende.
Anret det ristede brød med avocado, tomatbåde, et spejlæg og drys med purløg, salt og peber. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar