Sundere cookies med banan og mørk chokolade - Opskrift på nemme sunde cookies
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sundere cookies med banan og mørk chokolade

Sundere cookies med banan og mørk chokolade, som kun består af ganske få ingredienser. Disse cookies, eller småkager, er sødet med banan og honning, og består derudover af havregryn, kokosolie og peanutbutter. Jeg har brugt en 80 % chokolade, men en mindre mørk chokolade kan også bruges. Hvis du ønsker at lave cookiesne i en glutenfri version, så kan du blot erstatte havregrynene med glutenfrie havregryn. Kagerne kan smages til med f.eks. appelsinskal eller kakaopulver. Rigtig god fornøjelse!

Sundere cookies med banan og mørk chokolade

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Sundere cookies med banan og mørk chokolade (8 stk.)

Fremgangsmåde

Sundere cookies med banan og mørk chokolade

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Mos bananen sammen med honning, peanutbutter, kokosolie, vanilje og salt. Bland havregryn i og rør det hele sammen til en ensartet og lidt klistret dej uden klumper. Tilsæt chokoladen.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Form ca. 8 lige store kugler af dejen og tryk kuglerne godt flade på bagepapiret. Bag cookies i ca. 15 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en rist og server dem. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar