Dadler med peanutbutter og chokolade - Opskrift på dadelsnack
Opskrifter Livsstil Shop

Dadler med peanutbutter og chokolade

Dadler med peanutbutter og chokolade – Opskrift på en lækker snack med dadler fyldt med peanutbutter og dyppet i chokolade. Denne lækre og sundere snack er så nem og virkelig god. Jeg fylder dadlerne med peanutbutter, dypper dem i chokolade og drysser med hakkede cashewnødder eller peanuts. Efterfølgende opbevares de i fryseren, så bliver dadlerne nemlig helt karamel-agtige i konsistensen. De kan også sagtens opbevares i køleskabet. Hvis man bruger peanuts, så smager disse dadelsnacks nærmest som en snickers. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Sundere søde sager til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Dadler med peanutbutter og chokolade

15 dadler

150 g peanutbutter

150 g mørk chokolade

1 spsk. kokosolie (kan undlades)

100 g peanuts eller cashewnødder, hakkede

 

Fremgangsmåde

Dadler med peanutbutter og chokolade

Skær et snit i dadlerne og fjern stenen. Fyld hver dadel med peanutbutter.

Smelt chokolade og kokosolie sammen i en skål over vandbad. Dyp de fyldte dadler i chokoladen og placer dem på et skærebræt med bagepapir. Pynt med nødder og stil dadlerne på køl til chokoladen er størknet. Når chokoladen er størknet kommes dadlerne i en bøtte og opbevares i fryseren. Velbekomme!

 

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.