Sunde gulerodsmuffins - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sunde gulerodsmuffins

Sunde gulerodsmuffins – Opskrift på lækre svampede gulerodsmuffins uden hvidt sukker. Disse sunde muffins med gulerod er så lækre. De er sødet med dadler og æble og derudover består de af havregryn, skyr (eller græsk yoghurt), kanel, æg, bagepulver, salt, kokosolie og rosiner. Rosinerne kan dog sagtens undlades.

Disse sunde gulerodsmuffins kan sagtens laves i en glutenfri version ved at bruge glutenfri havregryn. Prøv også at tilsætte hakkede valnødder i dejen. Gulerodsmuffins er perfekte som en snack i madpakken, inden eller efter træning eller som et sundere indslag på et kagebord.

Når gulerodsmuffinsne tages ud af ovnen, så kan de godt virke lidt fugtige indeni, men det er æblerne og gulerødderne der bidrager til fugten, så de skal bare have lov til at køle helt ned. De er også helt perfekte at fryse ned. Rigtig god fornøjelse!

Sunde gulerodsmuffins

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Sunde gulerodsmuffins

Fremgangsmåde

Sunde gulerodsmuffins

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Blend havregryn, dadler, æg, yoghurt, kokosolie, bagepulver, kanel og salt sammen til en ensartet klumpfri dej. Rør revet æble, revet gulerod og rosiner i dejen.

Fordel deje i 12 muffinsforme og bag i ca. 20-25 minutter. Lad muffins afkøle og server. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar