Stor brownie med chokoladeskum - Broadepande brownie chokoladeskum
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Stor brownie med chokoladeskum

Stor brownie med chokoladeskum – Opskrift på stor brownie i bradepande til mange mennesker med chokoladeskum og bær. Denne nemme brownie er så lækker. Kagen består af en super svampet og fudgy brownie, en lækker cremet chokoladeskum med mascarpone og selvfølgelig en masse friske jordbær og hindbær. Denne kage er genial at bage, hvis man skal servere kage for mange mennesker f.eks. til et studentergilde, bryllup, fødselsdag eller til en sommerfest.

Jeg har bagt kagen i den bradepande, der passer til ovnen, som er høj/dyb, for at der er plads til fyldet. Der er til ca. 25-30 personer i sådan en bradepande, så der er altså kage til mange mennesker her. Kagen kan sagtens bages dagen inden servering og opbevares på køl eller et køligt sted indtil, at den skal serveres. Prøv også min opskrift på stor jordbærkage, som også er til mange mennesker. Prøv også denne kage med mascarpone creme. Rigtig god fornøjelse!

Stor brownie med chokoladeskum

Opskrift til 25-30 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Brownie
Chokoladeskum
Derudover

Fremgangsmåde

Brownie

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Smelt smørret og lad det køle af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser, sigt det og vend det forsigtigt i dejen, sammen med det hakkede chokolade. Tilsæt det smeltede smør.

Hæld dejen i en bradepande til ovnen (min er ca. 37×45), gerne den dybe, beklædt med bagepapir. Bag kagen i 20-25 min. Lad kagen køle helt af.

Chokoladeskum

Pisk mascarpone, flormelis og piskefløde ved lav hastighed indtil det får en cremet konsistens. Tilsæt chokoladen og vend den forsigtigt i skummet. Fordel cremen på den afkølede kage. Pynt med bær og server kagen med det samme eller stil den på køl. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar