Stegt gnocchi med ærter - Opskrift på gnocchi med ærter

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Stegt gnocchi med ærter

Stegt gnocchi med ærter – Opskrift på den lækreste vegetariske hverdagsret med stegte gnocchi med ærtepure, parmesan, citron og ricotta/feta creme. Denne ret er super nem, enkel og smager så dejligt. Retten består af skalotteløg og citronskal som steges i smør, hvorefter gnocchi tilsættes og steges sprøde. Herefter tilsættes blendede ærter med hvidløg og creme fraiche sammen med parmesan. Retten serveres med blendet ricotta og feta, friske ærter, olivenolie og citronskal.

Retten er perfekt som hverdagsret, da den er nem og hurtig at lave. Det er en vegetarisk ret, men hvis man ønsker at tilføje kød til retten, så kan den f.eks. serveres med stegt kyllingebryst skåret i skiver. Prøv også min opskrift på stegt gnocchi med bagte tomater og marineret mozzarella. Rigtig god fornøjelse!

Stegt gnocchi med ærter

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Ærtepure
Gnocchi med ærter
Ricotta med feta
Desuden

Fremgangsmåde

Ærtepure

Blend ærter, cremefraiche, hvidløg og salt sammen til en pure.

Gnocchi med ærter

Smelt smør på en pande. Svits løg og citronskal i. Tilsæt gnocchi direkte fra posen. Steg dem så de tager farve og bliver sprøde. Hæld ærtepureen på og rør det forsigtigt rundt. Tilsæt parmesan og lad det stå og simre i 5 min. Smag til med salt og peber.

Ricotta med feta

Blend ricotta med feta til en tyk creme.

Anret gnocchi med ærter i skåle eller tallerkener og læg en skefuld af ricotta/feta cremen på. Lav en lille fordybning og kom olivenolie på og drys med citronskal, salt og peber. Pynt med friske ærter. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar