Opskrift på vegetariske squashpizzaer med toppings tilberedt i airfryer
Opskrifter Livsstil Shop

Squashpizzaer i airfryer

Annonce Cosori

Squashpizzaer i airfryer – Opskrift på nemme og lækre vegetariske squashpizzaer med lækre toppings tilberedt i airfryer. Squashpizzaer er så hurtige at lave, og her har jeg lavet dem i en airfryer fra Cosori, hvor det går endnu hurtigere med tilberedningen. Jeg har lavet en vegetarisk version og toppet udhulede squash med tomatsauce, revet ost, oliven, peberfrugt og soltørrede tomater. Man kan toppe med lige de toppings, som man bedst kan lide.

Jeg er så glad for min airfryer, som jeg bruger stort set hver dag til at tilberede min mad i. Se mine airfryer opskrifter lige her. Der er så mange fordele ved en airfryer og her kan du læse om nogle af dem:

 

  • Airfryeren er supernem at betjene og kan indstilles på forskellige programmer alt efter om du tilbereder f.eks. kylling, fritter eller grøntsager. Man kan også bage i airfryeren.
  • Der skal bruges minimalt med fedtstof, faktisk op til 90 % mindre fedt.
  • Maden tilberedes lynhurtigt, da airfryeren er hurtig til at varme op. Det går 50 % hurtigere sammenlignet med brug af en traditionel ovn.
  • Rengøring af airfryeren er supernem. Indsatsen, som maden tilberedes i, kan gå i opvaskemaskinen og kan også vaskes hurtigt op i hånden da der er non-stick belægning på.
  • En airfryer bruger mindre strøm.

Du kan læse meget mere om den her: https://cosori.dk/airfryer/

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

 

 

Aftensmad til 2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Squashpizzaer

2 squash

4 spsk. tomatsauce

50 g revet ost

1-2 snack peber, skåret i tynde skiver

1 spsk. soltørrede tomater

2 spsk. oliven

Frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

Squashpizzaer

Skær hver squash igennem på langs. Udhul squash med en ske. Fyld squash med tomatsauce og top med revet ost, snack peber, soltørrede tomater og oliven.

Giv squashpizzaerne 10 min. ved 180 C i airfryer. Drys med frisk basilikum og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.