Spinatpandekager - opskrift på lækre madpandekager med spinat
Opskrifter Livsstil Shop

Spinatpandekager

Spinatpandekager er virkelig nemme at lave og de smager skønt. Det er en god måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagene, og så har pandekagerne en fantastisk flot grøn farve. Pandekagerne kan spises både til frokost og aftensmad. Nyd pandekagerne som de er eller server dem med fyld i. Som f.eks. mexicanske madpandekager, men også med f.eks. sprøde kyllingestykker og salat eller hvad med disse grøntsagsdeller, som kan formes til runde kugler og steges som falafler. Rigtig god fornøjelse!

Spinatpandekager

Pandekager til 4-5 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Spinatpandekager (ca. 10 stk.):

100 g frisk spinat

3 æg

2 dl piskefløde

2 dl mælk

150 g hvedemel

1/2 tsk. salt

Smør til stegning

Fremgangsmåde

Spinatpandekager:

Kom spinat, æg, piskefløde og mælk i en blender og blend det sammen. Tilsæt mel og salt og blend til en ensartet flydende pandekagedej.

Varm en pande op med smør og steg pandekagerne herpå. Velbekomme!

Bedøm denne ret

8 Comments
      1. Hej Frederikke.

        Skal pandekagerne opbevares i køleskabet hvis jeg har nogle tilovers til dagen efter?

        Vh. Katrine og tak for en lækker opskrift ❤️

    1. Ja, det kan man sagtens, men vær opmærksom på væsken, så måske skal der tilsættes lidt mere mel 🙂

  1. Hej! Jeg elsker spinat i fx tærte eller på pizza, men jeg kan ikke lide det i smoothie, da jeg synes, det får en alt for fremtræden spinat smag. Smager pandekagerne kraftigt af spinat? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.