Spinatdip med artiskokker – Opskrift på den lækreste dip med spinat, ricotta og grillede artikskokhjerter. Denne dip er så lækker og virkelig nem at lave. Jeg serverer den med nachos, men den kan også serveres med pitabrød, fladbrød eller med grøntsagsstænger. Spinatdippen bliver bagt med ost ovenpå, men den er faktisk også virkelig lækker, selvom den ikke bliver bagt. Hvis man undlader at komme den i ovnen, så skal der bare ikke tilsættes revet ost.
Det er en god stor portion, men man kan evt. lave en halv portion. Det kan dog sagtens holde sig i et par dage på køl og smager vinderligt i disse cannelloni med spinat og ricotta eller som spread på bagels eller sandwich. Rigtig god fornøjelse!
Spinatdip med artiskokker
Ingredienser
Spinatdip med artiskokkerFremgangsmåde
Spinatdip med artiskokker
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Steg løg og hvidløg klare i olie på en pande. Kom løg og hvidløg i en foodprocessor sammen med spinat, artiskokker, ricotta og piskefløde. Kør det til en ensartet og cremet masse. Smag til med salt, peber og citronsaft. Tilsæt halvdelen af revet ost og bland det godt. Kom spinatdippen i et fad og drys med resten af den revet ost. Kom det i ovnen og bag det i ca. 15-20 minutter. Server straks med nachos eller fladbrød til. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar