Snoede brødstænger med kartoffel - Brødstænger med fyld

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snoede brødstænger med kartoffel

Snoede brødstænger med kartoffel – Opskrift på de lækreste snoede brødstænger med kartoffel, flødeost,revet mozzarella og parmaskinke. Disse snoede brødstænger er så gode og nemme at bage. Jeg har lavet dem med kogt kartoffel, flødeost, revet mozzarella og parmaskinke. De revet mozzarella ost i også, men det kan man sagtens undlade eller bytte ud med f.eks. revet cheddar eller en anden form for ost. De kogte kartofler kan med fordel koges dagen før eller det kan være en rest fra aftensmaden. Jeg har brugt flødeost med urter, men det kan også bare være en helt neutral eller med f.eks. hvidløg.

Brødene kan bruges til madpakken, til picnic, til tapas og de er også perfekte at servere til suppe.Prøv også min opskrift på snoede pestostængerboller med skinke og ost eller min opskrift på hvidløgsbrød med ost. Rigtig god fornøjelse!

Snoede brødstænger med kartoffel

Opskrift til 6-12 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 15 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Snoede brødstænger med kartoffel

Rør gæren ud i vandet og tilsæt honning og olivenolie.

Tilsæt mel og salt og ælt dejen på maskine til dejen slipper skålens sider og bliver blank og smidig.

Det tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor kraftig din røremaskine er.

Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et fugtigt viskestykke.

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Drys bordet med mel og rul dejen ud til en rektangel.

Smør flødeost og drys med mozzarella på hele dejen.

Mas kartoflerne lidt ud til mindre stykker og fordel dem på den ene halvdel af sammen med parmaskinke revet ud i mindre stykker.

Drys oregano over fyldet.

Fold den anden halvdel af dejen indover den halvdel med fyldet.

Skær derefter dejen ud i ca. 12 strimler og sno hver strimmel (skær evt. strimlerne over, sådan at du får 24 kortere brødstænger).

Læg dem derefter på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir og pensl med æg.

Bag i ovnen i ca. 10-12 min. eller indtil de er gyldne.

Lad brødstængerne afkøle på en rist og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar