Skyrboller med skinke og squash – Opskrift på proteinboller med skyr, skinke, squash og revet cheddar. Disse skyrboller er meget proteinholdige og nemme at lave. Bollerne består af af havregryn, skyr, salt, honning, æg, bagepulver, revet squash, revet cheddar og skinke. Jeg bruger grovalsede havregryn, men finvalsede kan også bruges. Hvis du ønsker at lave bollerne i en glutenfri version, så kan glutenfrie havregryn sagtens bruges. Bollerne kan holde sig på køl i et par dage og kan også fryses ned. Prøv også mine grove chokoladeboller eller mine glutenfrie fiberboller. Rigtig god fornøjelse!
Skyrboller med skinke og squash
Ingredienser
Fremgangsmåde
Skyrboller med skinke og squash
Tænd ovnen på 185 C varmluft.
Kom skyr, havregryn, æg, bagepulver, salt og honning op i en skål og blend det med en stavblender (eller kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor).
Lad dejen stå i 10 minutter til den har sat sig, og er blevet lidt mere fast.
Klem revet squash fri for vand.
Vend squash, skinke og cheddar i dejen.
Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt 10 lige store boller på bagepladen med to skeer (du kan evt. gøre skeerne våde).
Bag bollerne i ca. 20-25 minutter eller indtil de er gyldne.
Lad bollerne afkøle helt inden de skæres igennem.
Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar