Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker! En dejlig frisk, syrlig og lidt sundere dessert, som kan laves på 10 minutter. Denne dessert er lavet med flødeskum, creme fraiche og vaniljepulver. Syrligheden fra creme fraichen er et perfekt match til de søde bær og den mørke chokolade. Jeg bruger en meget mørk chokolade, men du kan bruge lige den chokolade du bedst kan lide. Rigtig god fornøjelse!
Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker
Ingredienser
Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker (til 3 personer):
2,5 dl piskefløde
125 g creme fraiche, f.eks. 9 %
1 tsk. vaniljepulver
Friske bær, f.eks. jordbær, blåbær og hindbær
Mørk chokolade, jeg har brugt 85 %
Citronmelisse eller mynte
Fremgangsmåde
Skum med bær og mørk chokolade – uden tilsat sukker:
Pisk fløden til en let skum og vend creme fraiche og vaniljepulver i. Anret skummet på 3 små tallerkener eller i skåle. Pynt med friske bær, mørk chokolade og citronmelisse. Velbekomme!