Scones med mørk chokolade. Helt klassiske scones, blot tilsat mørk chokolade i dejen, det er altså lækkert. Det er så nemt at bage scones selv og det tager ikke mange minutter at bikse dejen sammen. Jeg elsker de klassiske scones, men disse med chokolade, er mine favoritter. Jeg laver normalt runde scones, men de her har jeg lavet aflange og lidt større end normalt. Nyd disse scones med flødeskum, lemoncurd eller rabarberkompot. Rigtig god fornøjelse!
Scones med mørk chokolade
Ingredienser
Scones med chokolade (ca. 8-10 stk.):Fremgangsmåde
Scones:
Tænd ovnen på 225 C varmluft. Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål. Skær smørret ud i tern (ikke for små) og bland det i skålen med hænderne. Tilsæt kernemælk og fløde og saml dejen. Tilsæt chokolade uden at ælte dejen for meget. Hæld dejen ud på et bord drysset med lidt mel og flad den forsigtigt ud til en firkant der er ca. 2 cm tyk. Skær 10 lige store scones ud og placer dem på en bageplade med bagepapir. Pensl scones med æg og bag dem i ca. 16-18 minutter. Server dem lune! Velbekomme!

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar