Salt med citron, chili og hyldeblomst - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Salt med citron, chili og hyldeblomst

Den skønneste hjemmelavede saltblanding med chili, citron og hyldeblomst. Perfekt til kød, fisk, dressinger og vigtigst af alt den perfekte salte topping til avocadomaden. Det er altid et stort hit herhjemme. Prøv den nemme opskrift lige her:

Salt med citron, chili og hyldeblomst

Ingredienser

Salt:

Fremgangsmåde

Salt:

Tænd ovnen på 50 C. Skær chilien ud i små stykker og bland det sammen med revet citron og hyldeblomster. Vend herefter saltet i. Fordel saltblandingen på en bageplade med bagepapir og tør salten i ovnen i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad salten stå derinde i 1 time ekstra. Kom salten på et eller flere glas. Opbevar salten et tørt sted f.eks. sammen med dine krydderier.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar