Rösti vafler – Opskrift på nemme, lækre og sprøde rösti vafler med revet gouda ost toppet med ricotta, mortadella, burrata og pistacie. Disse rösti vafler består af revne kartofler, som blandes sammen med æg, salt og revet gouda ost. Massen bages sprød i et vaffeljern og vaflerne toppes med ricotta, rucola, mortadella, burrata, pistacie og balsamico glaze. En super lækker og nem made at tilberede kartofler på.
Rösti vaflerne skal helst bages i ca.5 min. i vaffeljernet for, at de bliver helt sprøde samtidig med at kartoflerne bliver møre.
Rösti vaflerne kan sagtens toppes med andre lækkerier, f.eks. en tomatsalat med mozzarella. Prøv også disse kartoffelvafler, hvor massen er lidt mere som en almindelig vaffeldej. Rigtig god fornøjelse!
Rösti vafler
Ingredienser
Rösti vaflerFremgangsmåde
Riv kartoflerne på et rivejern og kom det i en skål med koldt vand. Lad de revnekartofler stå i vandet i 30 min.
Hæld vandet fra og kom de revne kartofler i et viskestykke og pres så meget væske ud som muligt. Rør kartoflerne sammen med æg, salt og ost.
Varm et vaffeljern godt op. Pensl begge sider af vaffeljernet med smør eller olie. Kom kartoffelmassen på og bag ca. 4 stk.vafler i 5 min. eller indtil de er helt gyldne og sprøde. Lad vaflerne afkøle på en rist inden de toppes med fyldet. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar