Rejecocktail med chili og mango – Opskrift på en skøn og frisk forret. Denne dejlige forret er så nem at lave og er en frisk og lækker ret at starte med. Denne rejecocktail vækker med garanti glæde og begejstring ved bordet. Den klassiske rejecocktail har fået et løft og er blevet til en lidt mere luksus version i denne opskrift. Denne rejecocktail er med frisk mango og frisk chili, avocado, salat, rejer og krebsehaler. Derudover er der en lækker dressing med bl.a. ketchup og Tabasco eller Sriracha.
Sådan en rejecocktail er en god forret at servere, da den er dejlig frisk at starte en middag med. Den kan både serveres i portionsanretninger, men man kan også sagtens lave en stor salat ud af de forskellige elementer. Salat i bunden, mango, chili og avocado ovenpå, rejer og krebsehaler og så selvfølgelig dressingen. Server gerne med dejligt hjemmebagt brød til, f.eks. sødmælksfranskbrød.
Jeg har brugt rejer i lage, men store rejer kan også bruges. Afhængig af sæsonen, så kan rejecocktails også laves med stenbiderrogn og friske grønne asparges. Det er dejligt nemt med rejecocktails, for de kan sagtens laves og “samles” dagen inden servering og opbevares på køl. Rigtig god fornøjelse!
Rejecocktail med chili og mango
Ingredienser
Rejecocktail med chili og mangoFremgangsmåde
Rejecocktail med chili og mango
Bland mango og chili sammen.
Dressing
Rør ingredienserne sammen og smag til om der skal tilsættes mere Tabasco eller Sriracha.
Anret rejecocktail, i fine glas eller skåle, i lag. Først lidt salat, avocado, mango og chili, dressing, rejer og krebsehaler. Gentag dette til du har brugt alle ingredienserne op. Pynt med frisk dild på toppen. Opbevar rejecocktail på køl indtil servering eller server dem med det samme. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar